Miresevini te Meshkurti

Produktet Tona


Kuzhina Profesionale

Shiko Katalogun

Fast Food

Shiko Katalogun

Banake baresh dhe pasticeri

Shiko Katalogun

Markete

Shiko Katalogun

Dhoma frigoriferike

Shiko Katalogun
Arredime te ndryshme

Arredime te ndryshme


Meshkurti

"Meshkurti Shpk " ofron qe prej vitit 2001 produktet me cilerore persa i perket : arredimit te bareve, paisjeve te gatimit per restorante , paisje per fast food, vitrina frigoferike per pasticeri , frigorifere per akullore , rafte dhe produkte per markete dhe supermarkete dhe shume produkte te tjera qe i japin jete biznesit tuaj.

Stufat dhe Kaldajat me Pelet

Stufat dhe Kaldajat me Pelet


Stufat dhe Kaldajat me Pelet

"Meshkurti po zhvillon teknologjinë e stufave me ajër dhe kaldajave me ujë ,të cilat janë të projektuara me teknologjinë më të avancuar për ngrohjen ekologjike dhe kursimin energjetik. Keto stufa instalohen pa vështirësi ,në shtëpi ose apartamente në qytet , pa patur nevojën e një oxhaku të mirëfilltë.

50% kursim ne krahesim me cdo sistem ngrohje tjeter

Duke shfrytezuar peletin qe eshte lenda e djegshme me ekonomike ne treg si dhe teknologjia e implementuar ne sobat dhe kaldajat Meshkurti , ti ulin shpenzimet tuaja ne ngrohje deri ne 50% por pa humbur cilesine dhe komoditetin e nje sistemi ngrohje modern.

Punime per te trete

Punime per te trete


Punime per te trete

"Meshkurti Shpk " ofron punime per te trete si : Prerje me lazer , Kthime e saldime dhe realizime te ndryshme metalike.

Perdorimi i makinerive te kompjuterizuara ben te mundur realizimin e punimeve me saktesi te larte , shpejtesi dhe sasi te ndryshme nga nje numer i vogel deri te prodhime ne mase per qellime industriale. Teknologjia eshte nje nga pjeset me te rendesishme te punes sone, duke e patur kete te fundit nje aleat konkurent drejt suksesit , zgjerimit te tregut dhe klienteles.