Sobë 4 vatra me furrë

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

  • Gaz LPG
  • Valvula sigurie me sistem magnetik dhe termokopie
  • E lehtë për tu pastruar dhe higjenike
  • Strukturë inoksi
Kategoritë: ,