Zierse uji

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

  • Kontroll me termostat
  • Vasketa inoksi
  • Rubinet për mbushjen me ujë
  • Valvul shkarkimi
  • Sistem shkarkimi në rast tejmbushje me ujë
  • E lehtë në pastrim dhe higjenike
  • Strukturë inoksi
Kategoritë: ,