Rreth Nesh

Meshkurti operon në tregun shqiptar prej vitit 2001 duke qenë partneri më besnik i më shumë se 4000+ bizneve në Shqipëri dhe jo vetëm.

Me rritjen konstante të saj sot ajo ka një shtrirje prej 26142 m² nga të cilat 14751 m² të mbuluar, duke siguruar kështu hapësira të bollshme për të akomoduar pajisjet më inovative në prodhim dhe një showroom tek i cili do gjeni larmishmëri produktesh për biznesin tuaj.

Pyetjet më të shpeshta

Meshkurti shpk ofron pajisje profesionale për bare, restorante, piceri, fast food, pastriçeri & akullore si edhe për ushqimore, markete e supermarkete.
Kompania ofron bashkëpunim të ngushtë me profesionistë duke bërë të mundur hartimin e projekteve sipas përmasave dhe kërkesave të klientit, rilevim planvendosje, realizim mbi plan dhe transport të sigurt të  pajisjeve.

Meshkurti operon në tregun shqiptar që prej vitit 2001. Me rritjen konstante të saj sot ajo ka një shtrirje prej 26142 m², nga të cilat 14751 m² të mbuluar, duke siguruar kështu hapësira të bollshme për të akomoduar pajisjet më inovative në prodhim dhe një showroom tek i cili do gjeni larmishmëri produktesh për biznesin tuaj.

Që prej themelimit Meshkurti ka bashkëpunuar me kompanitë më në zë ndërkombëtare duke fituar kështu eksperiencën shumëvjeçare, për të prodhuar për tregun shqiptar një game të gjerë prej më shumë se 300 produkte, të cilat janë konkuruese në cilësi dhe në çmim.

Teknologjia- Meshkurti është kujdesur gjithnjë të ndjekë hap pas hapi trendin botëror përsa i përket  teknologjive bashkëkohore në sektorin e prodhimit dhe të mirëmbajtjes.

Cilësia- Stafi i kualifikuar kujdeset qe te ndiqen te gjitha hapat e nevojshem te percaktuara nga standardet europiane.

Cmimi- Duke qenë prodhuesi numër një i  pajisjeve profesionale në vend por me shtrirje edhe jasht kufinjve të Shqipërisë, Meshkurti ofron çmimet më të mira për produktet e saj.

Garancia- Kompania mban përgjegjësi për produktet e saj për 100% të vlerës së riparimit brenda afatit të garancisë dhe ofron mbështetje teknike pa limit  kohor.

Për Meshkurtin ka qenë gjithnjë në vëmendje respektimi i rregullores Europiane përsa i përket impaktit mjedisor që prodhimi dhe përdorimi i pajisjeve industriale mund të ketë.

Çertifikimet tona