Mirësevini në
MESHKURTI
Që prej vitit 2001
0 +
Vite Eksperiencë

Pak histori rreth nesh

“Meshkurti shpk” është krijuar ne 2001 dhe ka nje shtrirje prej 26142 m² nga te cilat 14751 m² te mbuluar.

Kompania operon ne te gjithe tregun Shqipetar ne fushen e prodhimit dhe tregetimit te pajisjeve industriale per bare , restorante , fast food e piceri , supermarket , pasticeri e akullore.

KATEGORITË
Na shkruani
 

Ju lutemi, plotësoni formën  dhe ne do ju kontaktojmë së shpejti

Kontaktet tona