Grup 820 Nova për furra me gaz

16,650L

ALL, L
  • EUR, €
WOOCS v.1.3.4.1

Kontroll shumëfunksional i gazit me një çelës të vetëm operativ (on/off), pajisje për mbikëqyrjen e flakës termoelektrike, rregullator i presionit, valvula automatike e mbylljes dhe pajisja e hapjes (opsionale).

Shtoje në listën e dëshirave
Shtoje në listën e dëshirave