Kit picerie

PERSHKRIM I PERGJITHSHEM

  • Kapaciteti 1600mm dhe 2100 mm
  • Temperatura 0ºC; +5ºC (temp ambjenti 35ºC)
  • 220 V-230 V -1 +N -50 60 Hz rryme elektrike
  • Gaz R- 404 A
  • Densiteti 40kg/m³
  • Ekran elektronik per kontrollin e temperatures
  • Ftohes statik
  • Izoim me polyrethane
  • Evaporator me tuba bakri dhe fleta alumini
  • Strukture inoksi