Vetrinë “GLACÉ”

  • Të katërta anët e vetrinës janë me xham
  • 5 ndarëse xhami që zhvendosen sipas nevojës së hapësirës
  • Kontroll digjital i temperaturës
  • Strukturë inoksi dhe xhami i temperuar
  • Xhamat me rezistenca për ngrohje kundra kondesimit
  • Sistemi i ftohjes me ventilim
  • Ndriçim me led