Xhiro mishi

PERSHKRIM I PERGITHSHEM

  • Gaz LPG
  • 220V-50Hz
  • Valvul sigurie magnetike
  • Opsion me dy drejtime rrotullimi
  • Higjenike dhe e sigurte
  • Strukture inoksi