Zgarë me sipërfaqe lisho

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

  • Gaz LPG
  • Valvul gazi me sistem sigurie magnetik
  • Ndezja me flakë pilot
  • E pajisur me sirtar për të shkarkuar lëngjet gjatë gatimit
  • E lehtë në pastrim dhe higjenike
  • Strukturë inoksi