Frigorifer 700

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

  • 220-230V   50Hz
  • Gaz R404A
  • Densiteti i izoluesit 40kg/m³
  • Kontroll i temperature dhe i procesit të shkrirjes me ekran elektronik
  • Evaporim automatik i ujit pas procesit të shkrirjes
  • Ftohje me ventilim
  • Materiali izolues i përdorur nuk ndot ambjentin
  • Dyer që mbyllen automatikisht
  • Strukturë inoksi
Kategoritë: ,