Fritezë dopio mbi banko

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

  • Gaz LPG
  • Kontroll termostatik
  • Vasketa prej inoksi
  • Valvula gazi me sistem sigurie magnetik dhe termokopie
  • Shkarkim i sigurtë i vajrave me valvul në pjesën e poshtme
  • Termostat sigurie për mbrojtje nga mbinxehja
  • E lehtë në pastrim dhe higjenike
  • Strukturë inoksi